Nyheder

Læs de seneste nyheder fra XELLENCE. Få mere at vide om vores nye produkter, specielle tilbud, nye forhandlere, messer og events vi er til og meget mere.

NyhederTestimonialsPressemeddelelseAnmeldelser

 

Posts

 • Ny forhandler – Charlotte Bonnen

  Byd velkommen til vores nye forhandler Charlotte Bonnen. Du kan finde Charlotte Bonnen på Jægersborg Alle 23 i Charlotte Lund. Her kan du både forhandle produkter og få lækre behandlinger. Klart et besøg værd!

 • Ny forhandler af XELLENCE: Greenskin

  logoByd velkommen til vores nye forhandler Greenskin. Greenskin ejes af Malene Katz, der har samme holdning til hudpleje, som XELLENCE har, nemlig at det skal være nemt og sikkert at pleje og beskytte sin hud! Produkterne forhandles online og i fysisk butik, og det er vi meget stolte af!

 • Event hos GO Beauty

  go-beautyTak for et godt og spændende kundeevent hos GO Beauty i torsdags 🙂

 • Kundevent ved Clinique Camille

  clinique-camilleTak for en skøn aften med en masse spændende snak om hudpleje og skønhed hos Clinique Camille 🙂

 • NYHED! Byd velkommen til vores nye koncept: Try ‘n Refill

  try-n-refill-kit-2Vi har længe arbejdet på at få de perfekte små størrelser til vores produkter, så I altid kan have olierne med i tasken og på farten. DET ER NU LYKKEDES!! De er lavet af glas og har en tilhørende pipette, som gør det nemt at kontrollere doseringen. Glasflaskerne kan genbruges og ideelle til genopfyldning med indholdet fra jeres full size produkt!

  De kan også alle 4 købes samlet med en rabat på 25% HER.

   

 • Kundeevent hos Clinique Camille

  Torsdag d. 4 oktober fra 18.00-20.00 afholder vi et GRATIS, hyggeligt og uformelt event hos vores nye forhandler, Clinique Camille, i indre København. Der vil være snacks, rabatter og mulighed for at snakke med Flora om, hvordan vores produkter bedst muligt at hjælpe dig til en sund og lækker hud.

  Tilmelding sker til Clinique Camille, da der er begrænset pladser. Vi glæder os til at se jer til en skøn aften! Læs mere om eventet her.

   

 • Nu forhandles XELLENCE hos Clinique Camille

  clinique-camille-logoVi er stolte af at kunne byde endnu en kunde velkommen i XELLENCE-familien, nemlig skønhedsklinikken Clinique Camille, der ligger i hjertet af København. De sælger fra dags dato vores produkter i deres klinik, så I kan komme ned og prøve dem og få en snak om, hvordan I bedst muligt plejer jeres hud med vores produkter 🙂

  Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 4. oktober, hvor vi holder event for begrænset antal i klinikken! Mere info kommer snart og I er meget velkomne 🙂

 • XELLENCE event hos GO Beauty klinik Hellerup

  flora-produkter-magasin

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kom til en skøn aften med naturlig hudpleje og mød Flora Nasab og hør historien om XELLENCE torsdag d. 13 oktober 2016 kl. 18:30 – 20:00. Eventet finder sted hos GO Beauty klinik i Hellerup, Strandvejen 201.

  Lidt informationer omkring aftenen:

  –  Der vil blive serveret lidt forfriskninger: vand, bobler frugt og snacks

  – Der vil være et foredrag med Flora Nasab

  – Hør om tidens trends og tendenser indenfor hudpleje

  – Det vil være muligt at teste XELLENCE produkter samt købe produkterne og få 20% i rabat

  – Der vil være konkurrencer i løbet af aftenen, hvor du kan vinde Xellence produkter
  og gavekort til GO Beauty klinikken i Hellerup

  – Få en skøn goodiebag med en full size Mandelolie og en sample på den fantastiske SOS Power Cream samt det nyeste GO Beauty magasin til en samlet værdi af 400 kr.

  Så tag din veninde/søster/mor/datter/kollega med og få en hyggelig pigeaften ud af det 🙂

  Vi glæder os til at møde jer!

  Læs mere om eventet og tilmelding her.

   

 • Nyhed!

  14358837_1091354824294925_2236291802587675625_nENDELIG KAN VI BYDE VELKOMMEN TIL VORES NYESTE FAMILIEMEDLEM – NUTRI MOIST LIP CONDITIONER! Vores lip conditioner indeholder en høj koncentration af blandt andet sheasmør og mandelolie, som virker plejende, helende, beskyttende og hydrerende på læberne. Den efterlader dine læber fugtede, blødgjorte og velplejet. Perfekt til efterårs- og vintervejret!

  Find og læs mere om vores lip conditioner her.

 • MESSE TID!

  Så er det denne weekend, at ShoppingBAZAR Vejle løber af stablen, og vi skal selvfølgelig deltage i eventet. Vi har en stand fra kl. 11-17 både lørdag og søndag, hvor vi sælger vores produkter til rigtig, RIGTIG gode priser!! Så hvis du er i Vejle eller omegn, så kig forbi til en snak, prøve og køb af vores produkter! Vi glæder os til en god weekend!

  Del gerne!

  Læs mere om bazaren her.