Visible Change
Total Skin Repair
Intens pleje og regeneration af huden. Produkterne absorberes dybt ind i huden og stimulerer regenererende processer. Unikke kombinationer af multi-aktive ingredienser garanterer en optimal effekt – synlig og mærkbar.

VISIBLE CHANGE er en produktserie, som er udviklet til at pleje og afhjælpe specifikke hudproblemer.

Vi stiller høje krav til råvarerne, som skal være naturlige, effektive og kunne pleje og hele på samme tid.

VISIBLE CHANGE produktserien er baseret på nøje udvalgte naturlige, rene og effektive planteolier i kombination med aktive virkestoffer i de rigtige koncentrationer og kombinationer, som gør en målrettet virkning, mod specifikke problemer, mulig.

Vi benytter nærende og fugtende olier, som gennem århundreder har været kendt og anvendt af mennesker over hele verden. Takket være et højt indhold af aktivstoffer som vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer har olierne fra naturens side lindrende, helende og plejende egenskaber.

Olierne er kombineret med aktive ingredienser såsom Aloe Vera, urea, provitamin B5 dexpanthaenol, allantoin og ekstrakt af morgenfrue og andre, velgørende ingredienser, der har dokumenteret effekt.

Vi benytter ikke parfume, farvestoffer, konserveringsmidler eller mineralske olier i vores produkter.

Produkterne kan afhjælpe symptomer som tørhed, sprækker, revner, knopper, kløe, svien, eksem, irritation og rødme, ligesom de er velegnede til sart hud, til hård og fortykket hud, ved lettere forbrændinger, til efterbehandling af tatoveringer og efter strålebehandling.

Fælles for produkter i VISIBLE CHANGE produktserien er, at de virker lindrende, helende, hjælper med at genoprette hudens balance, samtidig med at virke intenst plejende, fugtgivende og nærende.

I VISIBLE CHANGE finder du lige nu følgende produkter:

Bliv inspireret af produkter i vores webshop.

Choose XELLENCE for your skin.

It Simply Works!

Harmony
Daily Skin Care
Daglig pleje til ansigtet og kroppen med en stimulerende effekt, balancerer hudens naturlige funktion. Effektive ingredienser i unikke kombinationer fugter, plejer og beskytter. Se mere.
Shield
Ultimate Protection
Langvarende beskyttelse. Intens effekt takkeværet få, men nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet og i unikke kombinationer. Simpelt men effektivt. Se mere.