Harmony
Daily Skin Care
Daglig pleje til ansigtet og kroppen med en stimulerende effekt, balancerer hudens naturlige funktion. Effektive ingredienser i unikke kombinationer fugter, plejer og beskytter.

HARMONY er en produktserie, som er udviklet til daglig pleje af din hud.

Vi stiller høje krav til de ingredienser, som vi anvender i vores produkter.

HARMONY er baseret på nøje udvalgte naturlige, rene og effektive planteolier af høj kvalitet i kombination med aktive virkestoffer for at skabe produkter, der er både naturlige og effektive.

Vi benytter nærende og fugtende olier, som gennem århundreder har været kendt og anvendt af mennesker verden over. Takket være et højt indhold af aktivstoffer som vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer er olierne fra naturens side udstyret med lindrende, helende og plejende egenskaber, der gør underværker for din hud.

Olierne er kombineret med aktive stoffer såsom squalene, planteekstrakter og andre, velgørende ingredienser med veldokumenteret effekt.

Vi benytter ikke parfume, farvestoffer, konserveringsmidler eller mineralske olier i vores produkter.

Fælles for produkterne i HARMONY serien er, at de virker intenst plejende, fugtgivende og nærende. Samtidig hjælper de med at genoprette hudens balance og beskytter huden mod påvirkninger udefra.

I HARMONY finder du lige nu følgende produkter:

Bliv inspireret af alle produkterne i vores webshop.

Choose XELLENCE for your skin.

It Simply Works!

Visible Change
Total skin repair
Intens pleje og regeneration af huden. Produkterne absorberes dybt ind i huden og stimulerer regenererende processer. Unikke kombinationer af multi-aktive ingredienser garanterer en optimal effekt – synlig og mærkbar. Se mere.
Shield
Ultimate Protection
Langvarende beskyttelse. Intens effekt takkeværet få, men nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet og i unikke kombinationer. Simpelt men effektivt. Se mere.