Nyheder

Læs de seneste nyheder fra XELLENCE. Få mere at vide om vores nye produkter, specielle tilbud, nye forhandlere, messer og events vi er til og meget mere.

NyhederTestimonialsPressemeddelelseAnmeldelser

 

Posts

 • Nomineret til Danish Beauty Award

  SOS med DBA logo

   

  WOW! Vi er SÅ stolte og beæret over at vores fantastiske SOS Power Cream er nomineret til Danish Beauty Award 2016 i kategorien Blogger’s Choice! Tænk at vi er nået så langt på så kort tid. Tusind tak for al jeres støtte og interesse indtil videre og tak for nomineringen til juryen. Vi glæder os til den store aften og til hvad fremtiden bringer. TAK! 

 • Blogger event

  xcl-210

   

  Stemningsbillede fra vores fantastiske blogevent d. 11 februar, hvor vi for første gang præsenterede bloggerne for vores brand. Det blev taget så godt imod!

  Se alle billederne fra eventet her 🙂

   

 • Vi sponsorerer Josephine 🙂

  1483335_956799257750483_7664605641560858551_n

   

  Vi kan nu stolt afsløre, at vi sponsorerer Miss Teen Danmark 2016, Josephine-Emilia Nielsen på 16 år, der skal repræsentere Danmark ved Little Miss & Mister Galaxy 2016. Det er vigtigt, at ens hud er sund, frisk og velplejet, når make-uppen skal lægges, og det vil vi sørge for, at Josephines er. Vores produkter kan bruges af alle uanset køn og alder, da de er multifunktionelle. Rigtig stort tillykke med titlen – vi glæder os til at tage med på rejsen.

  Billeder er taget af Silkeborg-Foto

 • Vind 500 dkk

  8

   

  Glædelig jul allesammen,

  Nu har vi sat vores 4. adventskonkurrence igang på de sociale medier! Du kan både deltage på Instagram og Facebook – du finder links nederst på siden.

  Præmien består af et gavekort på 500,- dkk, som du kan bruge her på hjemmesiden.

  Vinderen bliver trukket juleaften d. 24/12-15. Så har du chancen for at forkæle dig selv med en ekstra julegave ved at deltage.

  Du ønskes en glædelig jul af hele XELLENCE teamet

 • Konkurrence på de sociale medier

  uden-vind

   

  Hvis du har lyst, kan du følge med på de sociale medier, hvor vi vil inspirere med smukke billeder, gode råd og nyheder flere gange om ugen.

  I øjeblikket kører vi en advent-konkurrence både på Facebook og Instagram, hvor du kan vinde hele vores sortiment til en samlet værdi over 3000kr. Vinderen bliver trukket på søndag d. 20/12-15, hvor vi samtidigt vil sætte en ny advenskonkurrence i gang. I kan stadig nå at deltage under navne XELLENCESKINCARE

  Vi vil løbende lægge nyheder op på disse sider, som vi håber vil falde i din interesse.

  Rigtig god Jul

   

   

 • XELLENCE Lancering

  skarmbillede-2015-12-17-kl-15-23

   

  Kære venner

  Det er os en stor glæde endelig at kunne lancere vores brand og dermed også vores hjemmeside.

  I torsdags d. 10/12-2015 blev vi for første gang præsenteret til et lanceringsevent afholdt af vores PR bureau Mildh Beauty Press, hvor journalister og fagfolk var inviteret. Vi håber, at vores brand og produkter har gjort et godt indtryk på dem, og at gæsterne havde en skøn formiddag.

  Flora & XELLENCE-temaet