SOS Power Cream

Caroline, www.carolineovergaard.dk

SOS Power Cream er lidt et alt-i-et produkt. Den hjælper bl.a. på lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, tør og ru hud, sprukne læber, forkølelsesnæser og meget mere. Selv har jeg den liggende i min taske, så jeg altid har en redning med på farten! Kæmpe anbefaling herfra.

 

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conni, www.urbannotes.dk

Visible Change
Vil man have én creme, der kan lidt af det hele, så kan man passende kigge mod Xellence og cremen Visible Change SOS Power Cream.

Visible Change har nemlig ikke fået sit navn for sjov. Det er en power creme, som man vil have i nærheden, når man får sår, lette forbrændinger, kløende hud, insektbid eller, når huden er ru, tør og irriteret af kulden.

Huden beroliges og heles på blot få dage ved regelmæssig brug. Og så er cremen genial at have i nærheden, hvis man får den der typiske røde og tørre tud af at pudse næse for ofte.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

magnificentmama.dk/

10 gode idéer til barselsgaver..

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danica, danicachloe.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vores SOS Power Cream pynter fint hos Danica. Læs hendes blog HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kimiekimiefalk.bloggersdelight.dk

XELLENCE er dansk produceret hudpleje baseret på naturlige olier uden parfume, farvestoffer og konserveringsmidler. XELLENCE tror på at kvalitet, effektivitet og enkelhed kan forenes. Med det unikke og stilrene design pryder deres produkter et hver badeværelse.

SOS Power Cream er især god til at røde baby-numser eller som pleje af en ny erhvervede tatovering . Jeg har brugt den med stor succes til begge dele!

De tre produkter er uden tvivl en must-have trio, hvis man som mig, døjer med tør hud og læber og har en baby med tendens til rød numse.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

Anneannekakadu.dk/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne creme er et must have i sin Beautysamling, for den kan bruges til utrolig mange ting: som maske på ansigt/hals/hænder inden sengetid, til at smørre på problemområder i ansigtet eller andre steder på kroppen, til at kombinere med din ansigtscreme. Power cremen giver akut hjælp til irriteret hud, sprukne læber, kløe og rifter. Brug den også til insektbid, røde barnenumser, efter tatovering eller lette forbrændinger. Provitamin B5 lader huden hele hurtigere, og et højt indhold af aloe vera genopbygger og bevarer fugtbalancen. Morgenfrue-ekstrakt beroliger. Jeg har brugt den til nogle meget tørre pletter på mine ankler, som jeg trods andre behandlinger ikke har kunnet få has på, men SOS Power Cream var simpelthen løsningen. Lækkert!.

Alle produkterne kan købes på firmaets hjemmeside her hvor priserne er fra 169kr og opad. Jeg har fået produkterne i gave til test, men holdningerne er 100% mine egne.

Læs hele indlægget HER

 

 

Cæcilie, https://www.youtube.com/watch?v=KuRwbGSvyFU

Line Sofie, miconfesion.dk

Første gang jeg hørte om Xellence, var da jeg blev kontaktet af et PR bureau, der havde læst mit indlæg (hvor jeg beskriver min uendelige kløe og viser billeder). De ville gerne sende mig nogle produkter fra mærket Xellence, da de er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler eller mineralske olier og deres visible change serie er udviklet til at afhjælpe specifikke hudproblemer. Cremen virker som akut hjælp til lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud – f.eks. sprukne læber, forkølelsesnæser og røde barnenumser og meget mere. Jeg var spændt, dog skeptisk, da jeg begyndte at smøre mine problemområder med cremen. Men den virker. Den er virkelig blevet en fast og uundværlig del af mine hudplejeprodukter, og hvis du døjer med noget af ovenstående, så vil jeg anbefale på det stærkeste at prøve denne af. Den er fantastisk.

Læs hele indlægget HER

 

Tina Maria, Tinamarias

Tine Maria

“Nu ved jeg godt, at mange af Jer ikke har været nede i varmen siden i sommers, men jeg tænkte at jeg alligevel lige ville vise mine favoritter, som er skønne at have med på ferie i varmen. Især når huden er brun og lækker, men også den huden skal plejes fra den stærke sol og især, hvis man skulle gå hen og blive forbrændt. Jeg passer dog altid godt med på hud med en høj faktor, men formår alligevel tit at blive lidt rød på næsen og i panden alligevel og der er Xellence SOS cremen bare perfekt. Den hjælper nemlig mod lette forbrændinger og også kløe, så den brugte P og jeg hver dag i Thailand – netop for at næsen ikke blev forbrændt, men også mod myggestik.”

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

Tina Maria, Tinamarias

Søde blogger Tina Maria har udvalgt hendes favorit produkter til sommerens festivaler – blandt disse er vores universal SOS Power Cream, som kan bruges til alt fra hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud.

Læs mere om den her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Signe, signemorkebergsjostrom.dk

“En lille tube som kan gøre en kæmpe forskel i ethvert menneskes liv!

Jeg er stadig fuld igang med at teste skønhedsprodukter til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award, og i dag har jeg fokus på Xellence, som er nomineret med deres fantastiske SOS Power Cream! En vidunder creme som hjælper os af med irriterende rifter, dumme hudafskrabninger, lette forbrændinger og irriteret hud. Selv insektbid og røde barnenumser kan vidunder cremen hjælpe med!

Jeg må indrømme at jeg er et af de mennesker som skal se virkningen, før jeg tror på noget som helst. MEN jeg er klodset og i et sammespil med ammehjerne, så kan det kun gå galt på et tispunkt. Ganske rigtigt forleden dag lavede jeg kylling i ovnen, og uden at tænke over at en ovn faktisk er varm – prøvede jeg at få kyllingen ud uden varmehansker. Det gør dælme av!!! Min hånd var helt rød.”

 

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amanda, theawayblog.wordpress.com

Jeg er så glad for, at jeg har fundet frem til Xellence SOS Power Cream, nu det er blevet koldere! Cremen er genial ved min røde næse, tørre hud og sprukne læber, hvilket jeg godt kan lide lidt af ved overgangen til vinteren. Herudover skulle den være god ved rifter, forbrændinger, kløe, irriteret hud m.m. Grunden til at produktet virker så godt er, at det indeholder elementer, der øger hudens egen helingsproces og hjælper med at genopbygge huden.

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGir

 

Pudderdåserne, pudderdaaserne.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Når huden er tør, rød og irriteret, eller når du har fået rifter, når næsen er blevet slidt af nærkontakt med for mange papirlommetørklæder, når du er blevet forbrændt eller når du ammer, så er det rart at have en creme i baghånden, der hjælper og lindrer i en fart. I SOS Power Cream finder du en samling af de ingredienser, der er mest effektive, når det gælder heling. Selv en opremsning af ingredienserne virker imponerende, og der er ingen tvivl om, at den virker. Allantoin, aloe vera, B5 og morgenfrue er bare nogle af de skønne ingredienser, der her er blandet med gode fedtstoffer som mandelolie og sheasmør. Sammensætningen af gode ingredienser sørger for at holde på fugten, samtidig med at den styrker hudens egen barriere.”

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

Cecilie Rubini, Sneglcille.dk

sneglcille

“og så er der altså et produkt især som jeg er blevet fuldstændig afhængig af, nemlig deres SOS Power Cream, som på ingen måde oversælger sig selv med sit lovende navn. Den har både totalt reddet min hudløse næse efter min forkølelse sidste måned, sat en stopper for mine tørre hænder, har hjulpet på min nældefeber og i det hele taget sat en stopper for alt, hvad der hedder tør og irriteret hud. Jeg er virkelig imponeret og glad for især den. Jeg har altid en liggende i min skrivebordsskuffe og en derhjemme, og jeg tror muligvis også at jeg skal have endnu en til tasken.” 

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

Anne, Whatwhenwhere

Læs indlægget ved at trykke her.

 

Maria, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Xellence Visible Chane SOS Power Cream er en fantastisk creme, der giver akut hjælp til lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lettere forbrændinger, kløe, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud. Den er altid god at have ved hånden, men specielt god, hvis man skal fikse tør hud på fødderne, albuerne eller andre steder.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Lotte, thestylecavalry.com

Efter en lang sej 12-timers flyvning og masser af LA sol kræver min hud en del af mine skønhedsprodukter. Af den grund har jeg nogle go-to produkter jeg altid har med, når jeg rejser. De obligatoriske to: vand og solcreme (der mere eller mindre forklarer sig selv )og derudover altid en øjencreme, en fugtgivende ansigtscreme, en SOScremeSOS Power cremen fungerer efter en hel dag i solen, hvor min hud er irriteret, og glow cremen tilfører min hud glød (perfekt til en aften på rooftop terassen på Ace Hotel Downtown Los Angeles).

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

Vibeke Kassis, speciallæge i hud- og kønssygdomme

Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer. Vibeke Kassis har afprøvet vores produkter. Nedenfor kan du læse en detaljeret beskrivelse af hendes udtalelse:

“Hvid, lugtfri, meget behagelig med en samtidig blød og meget tilpas fast konsistens, som gør den nem at få fat på og nem at påføre i et jævnt lag. Nem at massere ind i tør hud. Selv i slap, rynket, foldet, solskadet og ældet hud er den nem at applicere. I tør hud optages den nemt og hurtigt (få sekunder).

Den er drøj, så blot en lille mængde er tilstrækkeligt til et helt ansigt eller lignende område. Efterlader ikke en fedtende hudoverflade. Den farver eller misfarver ikke huden. Den provokerer ingen svie, smerte eller kløe. Den giver pæn lindring af kløe fra tør hud, Xerosis.

Huden bliver blød, smidig og pænt opstrammet. Den giver blot ved en applikation rejuvenation (yngre udseende og følelse). Ingen bivirkninger eller utilsigtede hændelser er observeret. Forværring af hudtilstanden blev ikke set.

Anvendt alle mulige steder på tør hudoverflade med yderst gunstige og dejlige resultater på hudbehandling, hudstyrkelse og hudvedligeholdelse!

I sandhed en SOS Creme, som man har brug for i det daglige til hurtig lindring og beskyttelse!”