Organic Sweet Almond Oil

Anne, whatwhenwhere.dk

Er du til naturlige olier, kan mandenolien fra Xellence godt gå hen og blive din favorit. Du kan bruge den alene, men også dryppe en dråbe eller 2 i hånden og blande den med din ansigtscreme. Mandelolien har helt naturlige høje koncentrationer af A-, B- og E-vitamin samt et højt indhold af den fugtbevarende aminosyre arginine. Den lille udgave, du ser på billedet koster 59 kr., og vil du gå ‘all in’, kan du købe en stor udgave til ca. 240 kr.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anette, beautyspace.dk

På tur eller ej, så har jeg altid duftfri sød mandelolie fra Xellence indenfor rækkevidde. Kan med både A- og E-vitamin holde huden i form, fugtforsegle og fedter ikke. Genial at tilsætte et par dråber af i ens ansigtscreme, når det stadig er koldt. Og så kommer den i praktisk, genopfyldelig 10 ml flaske.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Rikke May, theinsider.dk

Xellence Organic Almond Oil er super til sart, tør eller irriteret hud på f.eks. kinder, arme eller hovedbund, da olien styrker cellefornyelsen og virker beroligende. Man kan bruge olien som en serum under ens dagcreme, hvis man har særlig tør eller dehydreret hud, som vippeserum for at styrke vipperne samt som hovedbundskur natten over. Olien fungerer også perfekt efter hårfjerning og som after sun. Mirakel middel numro uno ♥

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Joanne, josmakeupblog.dk

Organic Almond Oil er god til sart, tør eller irriteret hud på f.eks. kinder, arme eller hovedbund, da olien styrker cellefornyelsen og virker beroligende. Brug olien som serum under din dagcreme, hvis du er særlig tør eller dehydreret, som vippeserum for at styrke vipperne samt som hovedbundskur natten over. Denne olie fungerer også perfekt efter hårfjerning og ligeledes som beroligende after sun.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

I samme produktserie bruger jeg denne mandelolie, som er 100% naturlig og økologisk, lindrende, fugtgivende og beskyttende olie. Den indeholder høje koncentrationer af A-, B- og E-vitamin samt et højt indhold af den fugtbevarende aminosyre arginine. Den lindrer ligeledes tør, sart, kløende og irriteret hud, genopretter den vigtige fugtbalance, plejer og blødgør og har anti-inflammatorisk effekt. Jeg kombinerer denne olie med SOS power cream, især på mine kløende problemområder, og den er ligeledes uundværlig.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lise, beautyblog

Ved kosmetologmessen sidste weekend, stod Flora Nasab med sin Xellence-serie ved indgangen, men jeg fik desværre aldrig snakket med hende, for jeg tænkte, at det ville jeg gøre, når jeg gik. Men tiden gik også og parkeringen slap op. Tiden er i det hele taget gået uden at jeg har fortalt om endnu en dejlig dansk serie, for der var pressemøde helt tilbage i december. Måske har nogen af jeg allerede prøvet produkterne, så fortæl endelig….

Læs hele indlægget HER

Søndagssnak