Organic Argan Oil

Maria, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organic Argan Oil er en olie til alle – den kan anvendes af fedtet hud, tør hud og kombineret hud i alle aldre. Den plejer meget intenst, samtidig med, at den virker forbyggende mod ældning af huden. Den kan også bruges til pleje af tørre eller slidte hårspidser. Den kan derudover anvendes i ansigtet, på kroppen eller i håret. Den indeholder også de essentielle fedtsyrer, som er meget nærende. Den har derudover et højt indhold af E-vitamin og squalene. Squalene udgør en naturlig del af hudens fedt (også kaldet sebum) og virker beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, som derfor kan trænge hurtigere og dybere ind i huden. Det høje indhold af E-vitamin og squalene hjælper derfor med cellefornyelse. Den har derudover også et højt indhold af naturlige antioxidanter, som intenst plejer og forebygger ældning af huden. Det gør den ved at stramme vævet op, forbedre dets spændstighed og få store porer til at trække sig sammen.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

Joanne, josmakeupblog.dk

Organ Argan Oil plejer og nærer intenst samtidig med at den virker forebyggende mod ældning af huden. Olien er blevet brugt til pleje i århundreder og er suveræn til den daglige forkælelse af huden. Arganolien kan også bruges mod tørre eller slidte hårspidser, da olien trænger ind og genopbygger hårstråene og plejer indefra.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

Denne olie, er ligesom resten af produktserien 100% naturlig og økologisk. Sammenlignet med andre vegetabilske olier har Organic Argan Oil et højt indehold af E-vitamin og squalene, som hjælper med cellefornyelse. Plejer intenst og forebygger ældning af huden takket være et højt indhold af naturlige antioxidanter. Hjælper med at stramme vævet op, forbedrer dets spændstighed og får store porer til at trække sig sammen. Arganolien afbalancerer talgproduktionen. Jeg bruger den 4 gange ca. om ugen, som en slags serum inden jeg påfører min natcreme. Man har den lækreste hud morgenen efter. Da det er en olie, som selvfølgelig fedter en smule, bruger jeg det altid inden sengetid.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGirA

 

Anne, whatwhenwhere.dk

Den er yderst cremet og lækker i sin konsistens. Drøj er den også og mit umiddelbar bud er, at den nok holder et års tid af samme årsag.

Jeg bruger nemlig kun en lille smule, som jeg starter med at fordele godt ud i mine håndflader, hvorefter jeg forsigtigt masserer de plejende dråber ind i de kære (og til tider triste) spidser.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så blev det tid til at introducere endnu et skønt brand her på bloggen. Denne gang skal det handle om XELLENCE Skincare, som er grundlagt af Flora Nasab. Hun gik igang med at udvikle XELLENCE som koncept og brand i 2012. Det er en serie af produkter af højt kvalitet, effektiv, eksklusiv og fri fra de unødige kemikalier. Deres filosofi er, at de bringer naturen og videnskaben sammen: høj kvalitet og synlig effekt skabt af ren enkelhed. Produkterne er udviklet ud fra den tankegang, at vi kun har brug for tre forskellige typer hudplejeprodukter: problemløsende (VISIBLE CHANGE), plejende (HARMONY) og beskyttende (SHIELD).

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

Nouvelle, nouvelle.dk

Xellence Skin Care are products, where nature and science are combined, based in uncomplicated formulas that simply works. Xellence is minimal and carefully conceived and the belief is that we only need three different types of skin care products in order to maintain a healthy, fresh and well functioning skin. Every product is developed for a specific purpose – making it easy to nurture, protect and prevent. Less is more.

“The argan oil is also great to put in the dry strands of your hair.”

Read the blog post HERE