Organic Apricot Kernel Oil

Caroline, www.carolineovergaard.dk

Organic Apricot Kernel Oil. Jeg er også ret begejstret for ansigtsolien! Den er 100% naturlig og økologisk, er enormt fugtgivende og absorberes hurtigt i huden. Den er rig på A-vitamin, som har til formål at styrke cellefornyelsen, og E-vitamin, som beskytter huden mod skader fra frie radikaler. Olien er især velegnet til:

  • Tør, moden og sensitiv hud – også eksemhud!
  • Som makeupfjerner
  • Forbyggelse af strækmærker
  • Pleje af neglebånd
  • Massageolie

Selv har jeg brugt den mixet ind med min natcreme for at give huden et ektstra fugtboost, det er den altså god til!

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frederikke, www.frederikkeegel.dk

Denne olie bruger jeg både på kroppen og til at fjerne min make-up, og den er virkelig effektiv begge steder. Den er rig på A-vitamin, der styrker hudens cellefornyelse (hvilket også er med til at forebygge og reducere strækmærker), og så er den 100% økologisk og indeholder kun én ingrediens; nemlig abrikoskerneolien. Den er så ren, naturlig og effektiv som overhovedet mulig. Og det kan mærkes. Den har jeg også brugt knap 2 flasker af indtil videre.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

Danica, www.danicachloe.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Xellence Organic Apricot Kernel Oil = Jeg bruger denne olie til maven og udsatte tørre steder. Den har egentligt stået i skabet i snart et år, men nu genfandt jeg den endelig. Den dufter godt og er mild mod kroppen, hvilket er ret så rart her under graviditeten.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabeth, nowinspiration.dk

Abrikoskerneolie fra Xellence – jeg har aldrig nogensinde prøvet så lækker en ansigtsolie, den formår at efterlade mit ansigt lækkert og blødt, og slet ikke fedtet på trods af, at det er 100% ren kerneolie. Og udover det, så elsker jeg bare, at den kan bruge til hele kroppen, og endda også som make-up fjerner. Jeg er virkelig imponeret over den, den ligger på førstepladsen over ansigtsolier, og den er blevet en del af min daglige hudplejerutine, sammen med nedenstående ansigtscreme!

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organic Apricot Kernel Oil er ideel til sensitiv eller moden hud, som trænger til lidt ekstra fugt og pleje. Den kan også sagtens bruges som makeup-fjerner. Derudover er den rigtig god til pleje af neglebånd og som massageolie. Indholdet af A-vitamin styrker cellefornyelsen, hvor E-vitamin går ind og beskytter mod skader forårsaget af frie radikaler. Olien har derudover et højt indhold af de essentielle fedtsyrer, og dette medvirker til en forbedring af hudens elasticitet.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

Joanne, josmakeupblog.dk

Organic Apricot Kernel Oil kan bruges til både pleje og rens af huden. Brug olien som serum, hvis huden er moden, særlig sensitiv eller trænger til lidt ekstra fugt og pleje. Eller anvend olien som renseprodukt & make-up fjerner.

Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

En 100% naturlig og økologisk, fugtgivende og nærende olie, der hurtigt absorberes i huden. Jeg bruger den til dagligt at fjerne makeup og rense huden. Den er specielt god til sensitiv hud. Den renser huden virkelig nænsomt og efterlader den samtidig blød. Jeg bruger den i ansigtet når jeg er i bad og om aftenen når jeg har fjerner makeup.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Cana Buttenschøn, canabuttenschon.dk

cana-3

“Abrikoskerneolien, som er min absolutte favorit, bruger jeg dagligt som en serum under ansigtscremen, som en del af min morgenrutine og så bruger jeg den et par gange om ugen om aftenen inden jeg går i seng, både i ansigtet og på min mave, hvor den fugter og blødgør min hud, som jeg ikke kan mindes at have prøvet før. Den er seriøst lækker at smøre ud og så fedter den altså ikke mere end et minuts tid, inden den trænger godt ind i huden, som den efterlader blød og smidig. Samtidig dufter den, på trods af at den – ligesom det i øvrigt gør sig gældende med alle Xellences produkter – ikke indeholder hverken parfume, farvestoffer eller konserveringsmidler, virkelig skønt og jeg kan næsten ikke sige nok, hvor stor en fornøjelse jeg synes det er at smøre den i ansigtet.”

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

Line Hindsgaul, Fashion-post.dk

12-1

“Olie er et alsidigt produkt, der kan bruges som nærende og beskyttende pleje til ansigt, krop og hår. Brug det rent eller mix et par dråber i din almindelige creme for at få glæde af oliens smidiggørende egenskaber.”

Læs indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

 

Cæcilie Johansen, makeupandmedicine.dk

skincare-products-for-sensitive-skin-768x421“To cleanse my face and neck (as a first cleanse) I use 3-4 pumps of the Organic Apricot Kernel Oil* from XELLENCE. It contains ONE ingredient namely: Prunus Armeniaca Kernel Oil. I massage it into my skin (avoiding my eyes as oils tends to form a film on my contact lenses) in circular motions for about 1-2 minutes. Then gently take it off with a damp flannel. I find oils to be especially good to take off heavy makeup and sunscreens. And a little myth buster: oils can perfectly be used as cleansers by people with oily skin!” 

Read the blog post HERE.