Nutri Moist Lip Conditioner

Connie, urbannotes.dk

Vores Nutri Moist Lip Conditioner har været med til fashion week.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne, annekakadu.dk/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lip conditioner.
Denne fugtende, beroligende og genopbyggende lip conditioner gør læberne bløde og smidige. Den indeholder sheasmør, mandelolie, bivoks og E-vitamin, som genopretter læbernes naturlige fugtbalance. Perfekt til at holde læberne fri fra udtørring og er meget hurtig til at hele sprukne læber må jeg indrømme efter weekendens solstråler, hvor jeg fik for lidt beskyttelse på læberne i løbet af dagen, fordi jeg glemte det simpelthen.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

Jeg er blevet rigtig glad for denne læbepomade. Jeg er lidt sart når det kommer til mine læber og de må ikke dufte af for meget, fedte læberne eller tørre ind for hurtigt. Og denne her rammer fuldstændig plet på alle mine ønsker. Den indeholder nærende og blødgørende sheasmør, mandelolie og bivoks samt fugtgivende E vitamin. Den er ganske enkelt uundværlig, specielt i disse måneder.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

Maria, insidebeauty.dk

“Jeg er ret spændt på at dele denne her nyhed, da det er noget, jeg selv er ret begejstret over. XELLENCE er et af mine yndlingsmærker, og nu udvides familien med nyheden Nutri Moist Lip Conditioner. Det er en fugtende, beroligende og genopbyggende balsam til læberne, som er uden parfume, konserveringsmidler, farvestoffer, æteriske olier eller mineralske olier – hvilket er noget jeg sætter meget pris på. Jeg har haft den stående oppe ved sengen og smurt et lag på, inden jeg er gået i seng. Det er så dejligt at vågne med fugtede, smidige og bløde læber! Den indeholder sheasmør, mandelolie, bivoks, E-vitamin og hudidentiske lipider, som alt sammen stimulerer hudens naturlige genopbyggende proces og genopretter læbernes naturlige fugtbalance.”

Læs hele indlægget ved at trykke her.

 

 

 

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGirA

 

Danica Chloe, danicachloe.dk

Et forholdsvis nyt dansk hudplejemærke, jeg lærte at kende i 2016. De står bag en masse lækre olie og cremer, men især deres lip conditioner har jeg fået øjnene op for i december. Jeg er nemlig utrolig kritisk med læbepomoder. Det skal være effektivt, fugte i lang tid og ikke mindst indeholde så naturlige ingredienser som muligt.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGirA

 

Conni, aniston.dk

Xellence er et forholdsvist nyt dansk hudplejemærke, som for ganske nyligt har udvidet deres sortiment med en såkaldt lip conditioner.
I den lille krukke gemmer sig en fugtgivende, beroligende og genopbyggende balsam til læberne.
Der skal da også kun en ganske lille mængde til, førend ens læber er godt gennemfugtede i timevis.

 

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Anne, whatwhenwhere.dk

Jeg kender mange kvinder, der smører læbebalsam eller -pomader på utallige gange dagligt. Gør du det samme, er mit råd klart og tydeligt: STOP DET!

Hvorfor? Fordi, du ødelægger læbernes egen fugtbalance og ender ud i en ond cirkel, hvor de konstant har brug for mere og mere smørelse.

Gør dig i stedet den tjeneste at køb et godt og nærende læbeprodukt, som du hver aften (lige inden sengetid og efter tandbørstning), smører på læberne. Og KUN der. Så vil du hurtigt opleve skønne, bløde og velplejede læber.

Til formålet bruger jeg i øjeblikket Nutri Moist Lip Conditioner fra Xellence. En skøn sag, der gør hvad den skal, uden af fedt unødigt.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

Karina, karinanoa.dk

Xellence, er endnu et dansk mærke der virkelig forstår at lave smuk emballage og jeg er faldet for denne smukke krukke, der skal gøre mine læber silkebløde denne vinter.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivia Bach, www.oliviabach.dk

 

 

 

 

“Denne læbepomade er helt bestemt også en favorit, og kan ikke helt sammenlignes med læbepomaden fra SMUK. Produktet er fugtgivende, blødgørende og beroligende, med en konsistens der minder om en almindelig stift-læbepomade, bare mere kompakt og i potteform. Læbepomaden fugtgiver som ingen anden læbepomade, og er perfekt til at genopbygge tørre og sprukne læber. 

Helt uden nogen form for duft eller for meget glans, med samme lækre indpakning i sort keramik.”

Læs hele indlægget af bloggeren Olivia Bach her