Nutri Balance Body Oil

Jeg har testet den.

Jeg har testet den både i og udenfor badet. Den virker perfekt til det hele og med min ret tørre hud, siden jeg jo for længst er fyldt 25 ikke?:) giver denne olie huden fugt og er en rigtig A-vitaminbombe. Den fedter ikke så tøjet klistrer til kroppen efter brug, slet ikke. Det er en god tør olie, der trænger ind i huden og virker intenst plejende, fugtende og nærende. Den er lavet af  vegetabilske olier, der er rige på vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler.

Læs here indlægget HER

 

 

 

 

 

Frederikke,www.frederikkeegel.dk

Er en virkelig lækker, blød olie der trænger hurtigt ind og virkelig plejer min hud i dybden. Den kan bruges enten direkte på huden eller i badet, hvis man har lidt travlt, og så skriver XELLENCE selv, at den er “rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler, der bevarer hudens sunde balance og både forebygger og reducerer synligheden af strækmærker”. Bum! Lige det jeg ville høre! Jeg har i løbet af hele min graviditet brugt ca. 1,5 flaske (det ender nok med 2 i alt i løbet af den sidste tid), og jeg har altså ikke sparet på krudtet, så det er ret godt givet ud over så lang tid, synes jeg!

Læs here indlægget HER

 

Dette er en vidunderlig tørolie, som trænger dybt ind i huden og virker intenst plejende, fugtende og nærende. Olien er lavet på udvalgte vegetabilske olier og er rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler, som bevarer hudens sunde balance. Med denne lækre olie, bliver huden mere ensartet, glat, fast og silkeblød, samtidig med at olien forebygger og reducerer synligheden af strækmærker ved vægtændringer eller graviditet.

Alle ingredienser i olien er 100% veganske!

Olien påføres på hele kroppen, og da det er en tørolie, betyder dette at den trænger hurtigt ind i huden og du kan klæde dig på med det samme.

Læs here indlægget HER

Processed with VSCO with c4 preset

Say NO! To Greasy Skin

A Body Oil is a most during the winter and this winter I’ve fallen in Love with a new danish brand, called Xellence. Xellence only uses clean oils, without any fragrance, preservatives and mineral oils. And the combination of oils are quite unique, because my skin absorbs the oil quickly without leaving it greasy.. And that’s the most important thing, when it comes to an body oil, the skin NEEDS to absorb it!

Læs here indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Joanne, josmakeupblog.dk

Nutri Balance Body Oil er en fantastisk kropsolie, der trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet og blød. Et udsøgt blend af høj kvalitet og 100% rene olier. Med et højt indhold af A, B , C og E-vitamin, mineraler og essentielle fedtsyrer. Olien kan bruges på både tør, fugtig og våd hud, hvilket betyder at den kan smøres på kroppen efter badet eller i badet, da olien er blandbar med vand. Den er også god at bruge i fodbad.

Læs indlægger HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria , insidebeauty.dk

Nutri Balance Body Oil er en tørolie, som virker intenst plejende, fugtende og nærende. Den indeholder nøje udvalgte olier med et højt indhold af antioxidanter samt A- og E-vitamin som styrker hudens regenerering (øger cellernes iltoptagelse og stimulerer blodcirkulationen), bevarer dens spændstighed og gør huden blød og smidig. Den styrker derudover også hudens beskyttelsesbarriere og genskaber hudens fugtbalance.Læs indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

Denne kropsolie bruger jeg så ofte jeg husker det efter bad. Den er virkelig lækker og blid og så skriver de selv, at den øger cellernes iltoptagelse og stimulerer blodcirkulationen. Styrker hudens beskyttelsesbarriere og genskaber samt beskytter hudens fugtbalance. Effektiv antioxidant-effekt. Ingredienser af høj kvalitet i unik kombination for optimal effekt. Jeg får den brugt 3-5 gange om ugen ca., og min hud er SÅ blød af det.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGirA

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGir

 

Pudderdåserne, pudderdaaserne.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allerede når man åbner den fine emballage og får fat i den matsorte glasflaske med pumpe, ved man, at man står med et kvalitetsprodukt i hånden. Det er en god og virkelig behagelig blanding af blandt andet mandelolie, macadamianøddeolie, jojobaolie, abrikosolie og squalane. Den nærende olie trænger lynhurtigt ind i huden uden efterfølgende fedteri. Her hjemme står den på badeværelset, og så smører jeg mig ind, når jeg lige har tørret mig lidt med håndklædet efter badet. På den måde sparer jeg både tid med håndklædet og på den indsmøring, som jeg nok aldrig rigtig bliver så begejstret for. Nutri Balance Body Oil fik på rekord tid bevist for mig, at indsmøringen efter badet lønner sig, fordi min huds velbefindende efter bare få ganges brug er øget betragteligt”

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

Annette Kristine Poulsen, beautyspace.dk 

Vi er med i Annette Kristine Poulsens BeautyBox denne måned og har fået flotte ord med på vejen. I kan tilmed finde en unik rabatkode til vores produkter via linket her. Find og læs mere om vores populære Nutri Balance Body Oil her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Jernov, mariajernov.com

aj9a9919“Not greasy, super soothing and smoothing body oil. I always get so nervous when trying a body oil because sometimes the brand who makes it just wants it to be so good that it just gets unwearable. Clothes and sheets usually get ruined but not with this one, this is great. It dried up super quick and I felt soft and pampered. Just like a good body oil is supposed to be!”

Læs indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

 

Cana Buttenschøn, canabuttenschon.dk 

cana-2

“På de dage hvor jeg har lidt ekstra tid, bruger jeg kropsolien (Nutri Balance Body Oil) som jeg smører ud alle de steder jeg kan nå. Den er lidt mere flydende end abrikoskerneolien, som gør, at den er let at smøre ud på lidt større flader, som altså er nødvendigt når både lår, baller og mave kommer i spil ;-)”

Læs hele indlægget HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Bæk Christiensen, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Xellence Harmony Nutri Balance Body Oil er også super god til at pleje tør vinterhud. Den trænger dybt ind i huden og virker intenst plejende, fugtende og nærende. Resultatet er, at huden bliver mere ensartet, glat, fast og silkeblød. Den både forebygger og reducerer synligheden af strækmærker ved vægtændringer eller graviditet.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

Vibeke Kassis,  speciallæge i hud- og kønssygdomme.

Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer. Vibeke Kassis har afprøvet vores produkter. Nedenfor kan du læse en detaljeret beskrivelse af hendes udtalelse:

“Klar, lugtfri, blød og behagelig (lækker) hudolie, som nemt fordeles på huden uden, du føler dig fedtet. Hudoptageligheden er hurtig. Efter få sekunder ser du ingen glinsende eller ”olieret” hud.

Den er velegnet til såvel forebyggelse af hududtørring og hermed stor risiko for eczemdannelse med kløe og rødme, som til daglig behandling af tør hud på krop, arme, ben og endda i ansigtet. Den farver eller misfarver ikke huden. Den provokerer ingen svie, smerte eller kløe. Den er ikke testet på meget behåret hud. På meget tør og noget kløende hud virker den lindrende. Huden bliver hurtig (minutter) blød og ser plejet ud. Ingen bivirkninger eller utilsigtede hændelser er observeret. Forværring af hudtilstanden blev ikke set.

Jeg kan stærkt anbefale denne som daglig hudnærende, hudopbyggende og fugtighedsbevarende middel. Den kan bruges overalt på huden, dog uden for de mest behårede områder.”