Hydro Balance Face & Eye Cream

Emilie Ildstein, emilieildstein.dk

Denne fugtgivende, nærende og plejende ansigts- og øjencreme, hjælper med at genoprette hudens balance, stimulerer hudens egene genopbygningsmekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Produktet består af rene planteolier af høj kvalitet; disse oliers antioxidanter og E-vitamin hjælper med at bevare hudens naturlige glød og klarhed samt mindsker tegn på aldring. Olierne indeholder også cellereparerende A-vitamin, som normaliserer og fornyer hudcellerne. Alle ingredienser er 100% veganske.

Cremen er velegnet til alle hudtyper i alle aldre og anvendes som dag- og natcreme.

Huden skal være ren, når cremen påføres; hertil anbefales deres Organic Apricot Kernel Oil til rensning af ansigtet. Produktet masseres ind med små cirkulerende bevægelser lidt efter lidt – morgen og aften. Cremen er også velegnet som underlag til makeup.

Læs here indlægget HER

 

 

 

 

Anne, annekakadu.dk/

Face and Eye cream indeholder en høj koncentration af mandel- og macademia nøddeolie, der har opstrammende effekt på huden. Cremen stimulerer hudens egne genopbygningsmekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Det er jo alle de gode sager jeg gerne vil forkæle min hud med og konsistensen på cremen er lækker blød og stadig med lidt hold i, så den ikke løber når man tager den på en finger op til ansigtet. Meget nem at fordele i huden og jeg er virkelig positiv over hvor hurtigt den trænger ind i huden og er perfekt under en makeup også. Den holder huden fugtet og “mat” hele dagen. Jeg har ikke på noget tidspunkt i løbet af dagen følt at min hud manglede ekstra fugt.

Cremen egner sig til alle hudtyper og aldre og er effektivt fugtende, nærende og plejende. Den stimulerer hudens egne genopbygnings-mekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Den holder huden blød, virker opstrammende og tilføjer masser af vitalitet.
Den har:
– Antiagaing effekt
– Højt indhold af antioxidanter & squalane
– Højt indhold af A & E-vitamin
– Kun 14 ingredienser
– En utrolig let og dejlig konsistens

Læs hele indlægget HER

 

Cæcilie, https://www.youtube.com/watch?v=KuRwbGSvyFU

 

Cæcilie, https://www.youtube.com/channel/UC0wnGNYhwD3pxVKnDd07q9Q

 

Christina, theimpressionista.dk

Morgen og aften: Hver morgen eksfolierer jeg ansigtet blidt med en vaskeklud i blødt hør fra LinenMe. Jeg bruger en plejende og blødgørende ansigtscreme efter, og er blevet meget glad for den fugtgivende ansigts- og øjencreme fra Xellence, der er uden parfume og parabener.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Sofie, miconfesion.dk

 

Jeg elsker elsker elsker denne creme. Jeg er desværre igen løbet tør for den, men den er absolut en favorit og jeg bruger den hver morgen, når jeg har renset ansigt. Det geniale er, den både er til ansigt og øjne og konsistensen er intet mindre end perfekt. Det er en effektivt fugtende, nærende og plejende ansigts- og øjencreme, der hjælper med at genoprette hudens balance. Et højt indhold af antioxidantrig squalane udglatter fine linjer, lysner pigmentpletter og forebygger effektivt udtørring af huden. Blandt de aktive ingredienser er blomsterekstrakt fra den subtropiske plante Spilanthes Acmella, der stimulerer fibroblast-cellerne i dermis og forbedrer hudens fasthed. Den opstrammende effekt reducerer rynker i dybde og længde. Denne her creme er ganske enkelt uundværlig, og selvom den rent økonomisk ikke bliver kastet i nakken af en, så er den drøj i brug (som de andre produkter fra serien) og virkelig virkelig effektiv.Den får mine varmeste anbefalinger.

Læs hele indlægget HER

 

Noell & Noa, https://www.youtube.com/channel/UC34fRU5-EAL3fLf9tJiGirA

Sandra, nouw.com/blogbysandra

 

Cecilia Demant, ceciliademant.dk

Se afsnittet med XELLENCE Hydro Balance Face & Eye Cream 4.50 minutter inde i videoen.

Læs også et helt indlæg om Hydro Balance Face & Eye Cream HER.

 

Cana Buttenschøn, canabuttenschon.dk

cana

“Dagcremen som jeg kommer ovenpå, var jeg noget skeptisk overfor, da jeg åbnede den første gang, fordi den så enormt fed ud, men til min store overraskelse, er den enormt let og blød at påføre og den trænger, ligesom abrikoskerneolien, hurtigt ind. Min eneste anke i forhold til cremen er emballagen, som jeg synes er en lille smule besværlig at have med at gøre, fordi det lille hvide “ekstralåg” inde i cremen skal af og på hver eneste gang, for at sikre så god hygiejne og holdbarhed som muligt. Det havde nu engang været lettere, hvis den kunne fås i en form for “pumpe”, så man kunne presse dét ud man skulle bruge, uden at få kontakt med det øvrige. Det ville nemlig betyde, at man kunne fixe cremen bare med én hånd, og nu ved jeg selvfølgelig ikke med jer, men når jeg er på badeværelset om morgenen, så er det altså med det lange ben foran og jeg gør alt hvad jeg kan for at være så hurtig og effektiv som muligt. Men altså, cremen i sig selv, er der ikke en finger at sætte på.”

Læs hele indlægget ved at trykke her.

 

 

 

 

 

Cecilia Demant, ceciliademant.dk 


Beautyblogger og kemistuderende Cecilia Demant skriver bl.a. følgende:

“Cremen er fri for parfume – hvilket jeg er stor fan af – farvestoffer, mineralske og æteriske olier samt konserveringsmidler. Hvis du er en af dem, som leder efter produkter uden nogle af disse ingredienser i, er Xellence helt sikkert et mærke du skal se nærmere på!”

Læs hele hendes indlæg her 🙂

 

 

 

 

 

Nanna, https://www.youtube.com/channel/UCcPurxM5J4UUBYGWdLBgNLw

 

Lise, beautyblog

Ved kosmetologmessen sidste weekend, stod Flora Nasab med sin Xellence-serie ved indgangen, men jeg fik desværre aldrig snakket med hende, for jeg tænkte, at det ville jeg gøre, når jeg gik. Men tiden gik også og parkeringen slap op. Tiden er i det hele taget gået uden at jeg har fortalt om endnu en dejlig dansk serie, for der var pressemøde helt tilbage i december. Måske har nogen af jeg allerede prøvet produkterne, så fortæl endelig….

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotte, thestylecavalry.com

Efter en lang sej 12-timers flyvning og masser af LA sol kræver min hud en del af mine skønhedsprodukter. Af den grund har jeg nogle go-to produkter jeg altid har med, når jeg rejser. De obligatoriske to: vand og solcreme (der mere eller mindre forklarer sig selv )og derudover altid en øjencreme, en fugtgivende ansigtscreme, en SOScreme

Til denne tur har jeg medbragt Excellences Hydro Balance Face and Eye Cream (jeg er besat af to-iénfunktionen, der sparer på pladsen

 

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

Vibeke Kassis, speciallæge i hud- og kønssygdomme.

Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer. Vibeke Kassis har afprøvet vores produkter. Nedenfor kan du læse en detaljeret beskrivelse af hendes udtalelse:

“Hvid, lugtfri, blød creme, som nemt fordeles på huden uden, du føler dig fedtet. Dens konsistens er tynd. Hudoptageligheden er god, dog efterlader den huden lidt fedtet og glinsende på overfladen. Den er velegnet til daglig behandling af helt tør hud, f.eks. efter hårvask hvis man ikke ønsker at brug en mere indfedtende creme. Den farver eller misfarver ikke huden. Den provokerer ingen svie, smerte eller kløe. Den er ikke testet på meget behåret hud.

På meget tør hud virker den lindrende. Huden bliver hurtig blød (få minutter). Ingen bivirkninger eller utilsigtede hændelser er observeret. Forværring af hudtilstanden blev ikke set. Jeg kan anbefale den som et dagligt lettere fugtighedsbevarende hudmiddel. Den kan bruges overalt på huden. Denne milde ansigtscreme vil kunne kombineres med Hudolien, hvor cremen er appliceret først.”