Active Exfoliating Heel Cream

Pudderdåserne, pudderdaaserne.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hvis du betvivler effektiviteten af produkter med korte ingredienslister, så skal du skynde dig at købe Active Exfoliating Heel Cream. Med den i hånden vil du hurtigt blive klar over, at det væsentlige i forhold til formulering er koncentrationen af de aktive ingredienser. I dette tilfælde er det en dåsedarling på ingredienslisten nemlig urea. Den ekstremt blødgørende og eksfolierende ingrediens fugter huden i dybden, så du ret hurtigt kan komme af med og på sigt forebygge tør hud, eventuelle hælrevner og endda hård hud. Samtidig indeholder Active Exfoliating Heel Cream panthenol, der både virker regenererende og fugtighedsbevarende, samt allantoin der ikke bare fugter huden i dybden men også virker let eksfolierende, helende og beroligende på huden. Olierne sørger for den vedvarende blødgørende effekt. Mine fødder er altid varme, og derfor er det meget vigtigt, at jeg husker at smøre dem… desværre hader jeg creme på fødderne, og det effektive tip med at tage sokker på i seng kommer heller aldrig til at ske! Derfor er jeg altid på jagt efter lette cremer, der bliver absorberet i en fart. Active Exfoliating Heel Cream lever op til alle mine forventninger, og med den har jeg endda overtalt mændene her hjemme til at bruge lidt creme på fødderne i ny og næ.” 

Læs hele indlægget HER.

 

Lise, beautyblog

Ved kosmetologmessen sidste weekend, stod Flora Nasab med sin Xellence-serie ved indgangen, men jeg fik desværre aldrig snakket med hende, for jeg tænkte, at det ville jeg gøre, når jeg gik. Men tiden gik også og parkeringen slap op. Tiden er i det hele taget gået uden at jeg har fortalt om endnu en dejlig dansk serie, for der var pressemøde helt tilbage i december. Måske har nogen af jeg allerede prøvet produkterne, så fortæl endelig….

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria, insidebeauty.dk

Til fødderne bruger jeg Xellence Visible Change Active Exfoliation Heel Cream, som er til dybe hælrevner eller fødder med tør, sprukken hud. Cremen lindrer sviende, kløende og irritabel hud, og derudover så fjerner den hård, fortykket hud og fremmer hudens naturlige helingsproces vha. en kombination af effektive aktivstoffer og naturlige olier. Den indeholder bl.a. mandelolie og macadamia nøddeolie, som med sit høje indhold af A- og E-vitamin, trænger dybt ind i tør hud og gør den blød, smidig og sund. Derudover indeholder den Allanntoin og pro-vitamin B5 dexpanthenol, som beskytter og genopbygger. Sidst, men ikke mindst, så er den uden parfume.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

Sara Rostrup, youblush.com

Sarah, der står bag bloggen Youblush.com, har kåret vores Exfoliating Heel Cream som hendes favorit hælcreme, og anbefaler den til at få smukke og sunde sommerfødder.

Læs mere om den her og køb den her 🙂

 

Maria, insidebeauty.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er dog også gået lidt forår i den herhjemme. Vejret har været dejligt lyst, og solen har skinnet – så jeg er allerede ved at forberede vinterfødderne, så de er sommerklar, selv om der nu stadigvæk er lidt tid til. Dertil bruger jeg en Active Exfoliating Heel Cream fra Xellence. Den er meget fugtgivende, men det er ikke sådan en der fjerner al hår hud på nul komma dut – så det skal du lige være opmærksom på.

Læs hele indlægget HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Vibeke Kassis, uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme

Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer. Vibeke Kassis har afprøvet vores produkter. Nedenfor kan du læse en detaljeret beskrivelse af hendes udtalelse:

“Hvid, lugtfri, behagelig med en samtidig blød og tilpas fast konsistens, som gør den nem at få fat på og nem at påføre i et jævnt lag.

Nem at massere ind i en fortykket, sprækket og skællende hud på hæle. I tør hud optages den nemt og hurtigt (få minutter). Den er drøj, så blot en lille mængde er tilstrækkeligt til en hel hæl. Så efterlader den ikke en fedtende hudoverflade. Den farver eller misfarver ikke huden. Den provokerer ingen svie, smerte eller kløe. Den giver nogen lindring på sviende/kløende, urolig hud. Huden bliver blød med tegn til heling blot efter få behandlinger. Ingen bivirkninger eller utilsigtede hændelser er observeret. Forværring af hudtilstanden blev ikke set.

Anvendt andre steder end på en hæle: fodsål og underben.

Den kan anbefales til tør og skællende hud på underben og i fodsåle.”

 

Kim

“Jeg er super imponeret over denne hælcreme, jeg fik af min veninde. Den virker hurtigt på mine revnede og tørre hæle. Den er den bedste hælcreme jeg har prøvet.”

Før 
hael-2-foer


Efter 4 behandlinger

hael-2-efter