Nyheder

Læs de seneste nyheder fra XELLENCE. Få mere at vide om vores nye produkter, specielle tilbud, nye forhandlere, messer og events vi er til og meget mere.

NyhederTestimonialsPressemeddelelseAnmeldelser

 

Posts

 • Vind 500 dkk

  8

   

  Glædelig jul allesammen,

  Nu har vi sat vores 4. adventskonkurrence igang på de sociale medier! Du kan både deltage på Instagram og Facebook – du finder links nederst på siden.

  Præmien består af et gavekort på 500,- dkk, som du kan bruge her på hjemmesiden.

  Vinderen bliver trukket juleaften d. 24/12-15. Så har du chancen for at forkæle dig selv med en ekstra julegave ved at deltage.

  Du ønskes en glædelig jul af hele XELLENCE teamet

 • Konkurrence på de sociale medier

  uden-vind

   

  Hvis du har lyst, kan du følge med på de sociale medier, hvor vi vil inspirere med smukke billeder, gode råd og nyheder flere gange om ugen.

  I øjeblikket kører vi en advent-konkurrence både på Facebook og Instagram, hvor du kan vinde hele vores sortiment til en samlet værdi over 3000kr. Vinderen bliver trukket på søndag d. 20/12-15, hvor vi samtidigt vil sætte en ny advenskonkurrence i gang. I kan stadig nå at deltage under navne XELLENCESKINCARE

  Vi vil løbende lægge nyheder op på disse sider, som vi håber vil falde i din interesse.

  Rigtig god Jul

   

   

 • XELLENCE Lancering

  skarmbillede-2015-12-17-kl-15-23

   

  Kære venner

  Det er os en stor glæde endelig at kunne lancere vores brand og dermed også vores hjemmeside.

  I torsdags d. 10/12-2015 blev vi for første gang præsenteret til et lanceringsevent afholdt af vores PR bureau Mildh Beauty Press, hvor journalister og fagfolk var inviteret. Vi håber, at vores brand og produkter har gjort et godt indtryk på dem, og at gæsterne havde en skøn formiddag.

  Flora & XELLENCE-temaet