Nyheder

Læs de seneste nyheder fra XELLENCE. Få mere at vide om vores nye produkter, specielle tilbud, nye forhandlere, messer og events vi er til og meget mere.

NyhederTestimonialsPressemeddelelseAnmeldelser

 

Posts

 • Nu har du chancen for at vinde XELLENCE Skincare produkter!

  woman konkurrence

  I anledning af Woman’s 16 års fødselsdag kan to heldige vindere få fat i nogle af vores lækre produkter.

  Deltag i konkurrencen ved at følge linket her. Konkurrencen slutter d. 1 juni 2016 og Woman trækker lod blandt alle de rigtige svar.

  Held og lykke 🙂

   

 • XELLENCE event på Restaurant Himmelhav i Frederikshavn

  Kom til en skøn aften med foredrag om XELLENCE torsdag d. 2 juni kl. 18:00 – 20:00

  Tag din veninde/søster/mor/datter/kollega med og få en hyggelig pigeaften ud af det. Her får I også mulighed for at prøve produkterne.

  Kontakt os via email hvis du er interesseret i at deltage til eventen.

  Vi glæder os til at se dig! 🙂

   

   

 • XELLENCEs 3 økologiske olier er NATRUE certificeret

   

  Natrue_smallAt være NATRUE certificeret betyder, at produktet opfylder en lang række krav om, hvad et 100% naturlig og økologisk kosmetik produkt må indeholde. Et rent naturprodukt, dyrket og produceret efter økologiske retningslinjer.

  Vores 3 økologiske olier, Organic Sweet Almond OilOrganic Apricot Kernel Oil og Organic Argan Oil, er derfor NATRUE certificeret, så vi officielt og dokumenteret kan vise jer, at de er 100% naturlige, produceret efter økologiske retningslinjer og har den højeste kvalitet.

   

   

   

 • XELLENCE forhandles nu hos SKOVBORG

  947008_973045346125874_3707606135874682373_nDet er med stor glæde, at vi kan præsentere jer for vores allerførste samarbejdspartner og forhandler SKOVBORG. Heidi er en professionel og dygtig kosmetolog i sin egen klinik Skovborg i Frederikshavn, hvor hun giver lækre behandlinger og tager sig godt af sine kunder. Heidi er en skøn, livsglad kvinde, der har de samme værdier og filosofi som XELLENCE, hvorfor hun er det perfekte match for os. Produkterne vil snart være at finde på hylderne hos hende, og vi glæder os meget!

 • Endnu en nominering til Danish Beauty Award 2016

  Care and protect - produktbillede

   

  JUUHUU!! Vores lille produkt med kæmpe effekt – SOS Power Cream – er IGEN nomineret til Danish Beauty Award 2016 nu i kategorien Årets Care & Protect! Ih, vi er så glade og stolte!

   

 • Nomineret til Danish Beauty Award

  SOS med DBA logo

   

  WOW! Vi er SÅ stolte og beæret over at vores fantastiske SOS Power Cream er nomineret til Danish Beauty Award 2016 i kategorien Blogger’s Choice! Tænk at vi er nået så langt på så kort tid. Tusind tak for al jeres støtte og interesse indtil videre og tak for nomineringen til juryen. Vi glæder os til den store aften og til hvad fremtiden bringer. TAK! 

 • Blogger event

  xcl-210

   

  Stemningsbillede fra vores fantastiske blogevent d. 11 februar, hvor vi for første gang præsenterede bloggerne for vores brand. Det blev taget så godt imod!

  Se alle billederne fra eventet her 🙂

   

 • Vi sponsorerer Josephine 🙂

  1483335_956799257750483_7664605641560858551_n

   

  Vi kan nu stolt afsløre, at vi sponsorerer Miss Teen Danmark 2016, Josephine-Emilia Nielsen på 16 år, der skal repræsentere Danmark ved Little Miss & Mister Galaxy 2016. Det er vigtigt, at ens hud er sund, frisk og velplejet, når make-uppen skal lægges, og det vil vi sørge for, at Josephines er. Vores produkter kan bruges af alle uanset køn og alder, da de er multifunktionelle. Rigtig stort tillykke med titlen – vi glæder os til at tage med på rejsen.

  Billeder er taget af Silkeborg-Foto

 • Vind 500 dkk

  8

   

  Glædelig jul allesammen,

  Nu har vi sat vores 4. adventskonkurrence igang på de sociale medier! Du kan både deltage på Instagram og Facebook – du finder links nederst på siden.

  Præmien består af et gavekort på 500,- dkk, som du kan bruge her på hjemmesiden.

  Vinderen bliver trukket juleaften d. 24/12-15. Så har du chancen for at forkæle dig selv med en ekstra julegave ved at deltage.

  Du ønskes en glædelig jul af hele XELLENCE teamet

 • Konkurrence på de sociale medier

  uden-vind

   

  Hvis du har lyst, kan du følge med på de sociale medier, hvor vi vil inspirere med smukke billeder, gode råd og nyheder flere gange om ugen.

  I øjeblikket kører vi en advent-konkurrence både på Facebook og Instagram, hvor du kan vinde hele vores sortiment til en samlet værdi over 3000kr. Vinderen bliver trukket på søndag d. 20/12-15, hvor vi samtidigt vil sætte en ny advenskonkurrence i gang. I kan stadig nå at deltage under navne XELLENCESKINCARE

  Vi vil løbende lægge nyheder op på disse sider, som vi håber vil falde i din interesse.

  Rigtig god Jul