Nyheder

Læs de seneste nyheder fra XELLENCE. Få mere at vide om vores nye produkter, specielle tilbud, nye forhandlere, messer og events vi er til og meget mere.

NyhederTestimonialsPressemeddelelseAnmeldelser

 

Posts

 • NYHED – MOMMY KIT

  MOMMY KIT

  Nu kan vi endelig afsløre vores nyeste medlem af familien; det allergivenlige ”MOMMY KIT”.

  En tryg og sikker forkælelse til mor og barn. En lille hjælp til at få den bedste start på livet sammen.

  Æsken indeholder en skøn opstrammende og fugtende krops olie til moderen, en 100% ren økologisk abrikos kerneolie til barns sensitive hud, en SOS-creme til at tackle hudirritationer for hele familien og et allergivenligt 100% naturligt bambus vaskekuld.

  Alle produkterne er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler, æteriske-og mineralske olier. Produkterne er hhv. mærket med Allergy Certified og Natrue certified

   

  Læs mere om pakken HER

 • NYHED – ALLERGY CERTIFIED

  NYHED!  
  Nu kan vi endelig afsløre, at ALLE vores olier er blevet certificeret med Allergy Certified! Vi er utrolige glade og stolte af dette
  Hvis du ikke kender Allergy Certified i forvejen, så er det, det internationale allergi mærke. Så har du allergi eller sart hud, er det en god ide at gå efter dette mærke  

  Læs mere om certifikatet her: http://allergycertified.com

   

   

 • Morro.dk

  Byd velkommen til vores nye forhandler Morro.dk.
  Morro ejes og drives af Lisa og Julie. Webshoppen forhandler hudpleje til mor og barn med omtanke og respekt for hud og miljø. Præcis de samme holdninger som vi har hos XELLENCE, derfor et perfekt match i vores øjne!

 • Skincare By Liv

  Byd velkommen til vores nye forhandler Skincare By Liv.
  Skincare By Liv ejes og drives af den seje iværksætter Liv Olsen. Hos Skincare by Liv er kunden i fokus og der bliver ikke gået på kompromis med produkterne på hylderne. Så vil du ned i tempo og være sikker på at de produkter du får på huden er af kvalitet, skal du tage til Viborggade 4, 2100 København Ø og besøge Liv i hendes fine klinik.

 • All Organic

  Byd velkommen til vores nye forhandler All Organic. All Organic ejes af Chanette Bach og her kan du købe alt fra lækre økologiske produkter til at blive inspireret indenfor det holistiske, økologiske og naturlige. Produkterne forhandles online og snart i fysisk butik.(meget spændende!) Vi  er meget stolte af at samarbejde med Chanette!

 • Charlotte Bonnen

  Byd velkommen til vores nye forhandler Charlotte Bonnen. Du kan finde Charlotte Bonnen på Jægersborg Alle 23 i Charlotte Lund. Her kan du både forhandle produkter og få lækre behandlinger. Klart et besøg værd!

 • Ny forhandler af XELLENCE: Greenskin

  logoByd velkommen til vores nye forhandler Greenskin. Greenskin ejes af Malene Katz, der har samme holdning til hudpleje, som XELLENCE har, nemlig at det skal være nemt og sikkert at pleje og beskytte sin hud! Produkterne forhandles online og i fysisk butik, og det er vi meget stolte af!

 • Event hos GO Beauty

  go-beautyTak for et godt og spændende kundeevent hos GO Beauty i torsdags 🙂

 • Kundevent ved Clinique Camille

  clinique-camilleTak for en skøn aften med en masse spændende snak om hudpleje og skønhed hos Clinique Camille 🙂

 • NYHED! Byd velkommen til vores nye koncept: Try ‘n Refill

  try-n-refill-kit-2Vi har længe arbejdet på at få de perfekte små størrelser til vores produkter, så I altid kan have olierne med i tasken og på farten. DET ER NU LYKKEDES!! De er lavet af glas og har en tilhørende pipette, som gør det nemt at kontrollere doseringen. Glasflaskerne kan genbruges og ideelle til genopfyldning med indholdet fra jeres full size produkt!

  De kan også alle 4 købes samlet med en rabat på 25% HER.