Filosofi
Enkle formler, suveræn effekt - skønheden ved det enkle.

XELLENCE bringer naturen og videnskaben sammen: høj kvalitet og synlig effekt skabt af ren enkelhed!

XELLENCE ønsker at opfylde vores kunders behov og give dem en god oplevelse. For os handler det ikke blot om at udvikle skønhedsprodukter, men om hvilke resultater disse skaber. Vi har fokus på detaljen og det effektfulde i hvert produkt. 

Vi tror på, at kvalitet, effektivitet og enkelhed kan forenes. Det er vores vision at skabe suveræn effekt med de færrest mulig antal af ingredienser af høj kvalitet, uden at tilføje unødvendige tilsætningsstoffer. Derfor er vi kompromisløse med valget af ingredienser i vores produkter. 

Igennem pleje, empati, transparens og ærlighed bestræber vi os på at opbygge et stærk og troværdig forhold til vores kunder.

SUVERÆNITET
Vi stræber efter exceptionelle produkter - og vi leverer igennem vores nøje udviklede produktserier med høj kvalitet og multi-aktive ingredienser designet til vores travle hverdag. Målet er at gøre det nemt for dig at passe godt på dig selv og føle dig tilpas i din egen hud.

EFFEKTIVITET
Vi tror på, at naturen i sig selv kan skabe de mest effektive resultater. Alle ingredienser, der brugt i XELLENCEs produktserier, er nøje udvalgt efter deres egenskaber og dette er hele grundlaget for XELLENCE. Ingredienserne er brugt i dokumenteret koncentrationer, der sikrer maksimal synlige effekt.

ENKELTHED
Vi har en klar vision for vores produkter, der udspringer fra vores holdning til hudpleje: less is more! Vi tror på, at de mest effektive hudplejeprodukter er skabt ved brugen af få, men nøje udvalgte ingredienser. 

 

Vi designer hudplejeprodukter for alle, der gerne vil undgå brugen af parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og andre unødige tilsætningsstoffer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tror på konstant forbedring med fokus på forskning, innovation og høj kvalitet. Derfor arbejder vi altid på at forbedre vores formler og teknologier og derved forbedre vores exceptionel performance.

It Simply Works!

 

VISIBLE CHANGE

Total Skin Repair

Intens pleje og regenerering af huden. Produktet absorberes dybt ind i huden og stimulerer de naturlige regenererende processer. De multi-aktive ingredienser i unik kombination garanterer en optimal effekt - synligt og mærkbart.
Se mere.

HARMONY

Daily Skin Care

Daglig pleje til ansigt og krop med en stimulerende virkning, som er i balance med hudens naturlige funktion. Effektive ingredienser i unikke kombinationer hydrerer, nærer og beskytter
Se mere.

SHIELD

Ultimate Protection

Langvarig beskyttelse. Der opnås en intens effekt takket være nogle få, men nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet og i unikke kombinationer. Simpelt men effektiv.
Se mere.